Dimke security - kontakt

Videoovervågning

Videoovervågning, kameraovervågning, og så det nye Navn; tv-overvågning, mange forskellige betegnelser, og alle beskriver samme system.

Et tv-overvågningssystem kan være meget nyttigt og præventivt af have installeret i eller uden for Deres huset, i virksomheden, butikken osv.

I sig selv har det en præventiv effekt at have tv-overvågning Installeret. Ofte vil folk tænke sig om en ekstra gang, når der er video-overvågning. Dette gælder både kunder og besøgende men også medarbejdere. Samtidig kan video-overvågning "frikende" medarbejdere i sager om svind og er således en fordel for medarbejderne også.

Skulle man alligevel være så uheldig at få besøg af ubudne gæster, så har man bagefter fuld dokumentation for hvad, hvornår og hvordan det er forgået. Dette gør også politiets opklaringsarbejde en del lettere og det er selvom evt. ubudne gæster skulle vælge at optræde maskeret.

Ofte er der kendetegn på tøj, sko, speciel måde at gå på osv. som kan være med til at afsløre hvem der gemmer sig bag maskeringen, og dette er kun muligt fordi der har været installeret video-overvågning.

De fleste kamera i dag har indbygget IR lys som muliggør optagelser i fuldstændig mørke, disse kan benyttes både ude og inde med stor fordel da man derved ikke er nødt til at etablere belysning for kameraets skyld, som i nogen tilfælde desværre også er med til at gøre tyvens arbejde lettere.

Stort set alle de video-overvågningssystemer som DIMKE Security benytter sig af, har en app tilknyttet således at uanset hvor man befinder sig i verden kan man logge på sit video-overvågningssystem og se live og gemte optagelser.

Når man vælger at benytte video-overvågning, er det vigtigt at være opmærksom på god billedkvalitet. Alle kameraer som bruges af DIMKE Security lever op til dette og vi har flere gange modtaget anerkendelse for netop dette – bl.a. fra Syd- og Sønderjyllands samt Østjyllands Politi.
Kun kr. 0,- inkl. installation og service!

Det nyeste inden for videoovervågning, HD videoovervågning til Deres hjem, virksomhed, butik eller lager fra kr. 0,- og 449,-/md.
Vi installerer efter de skrappe regler på området inden for videoovervågning, vores teknikere er eksamineret inden for netop dette område. Denne løsning er ikke at sammenligne med billige analoge løsninger som man så ofte ser på tilbud, her er der tale om rigtig gode og skarpe billeder som får detaljerne med både dag og nat, udendørs som indendørs.
Mulighed for fjernkontrol via app eller pc.

Pakken består at følgende:


-1 stk. HD DVR optager
-1 stk. Full HD LED monitor 22"
-4 stk. Full HD kamera med IR lys for nat optagelser
-Installation og service udført af eksamineret tekniker
-Nødvendige skilte

Hvis De ikke ønsker at leje løsningen, kan den også købes fra kr. 18.995,- inkl. installation og 0,-/md.

DIMKE Security har mange andre løsninger inden for videoovervågning, vi skræddersyer den rette løsning til Dem.