Dimke security - kontakt

Dør/port telefon

Dør eller port telefon benyttes mest i byområder hvor man ligesom med adgangskontrol ønsker at kontrollere hvem der får adgang til f.eks. en opgang med lejligheder. Systemet fungerer typisk ved at man har en enhed installeret ved indgangsdøren, hvorpå der er en opkaldsknap til de forskellige lejligheder. Personer der ønsker adgang og som ikke er udstyret med nøgle eller nøglebrik til døren kan så fortage opkald til den person hvor deres ærinde til. I lejligheden er der typisk installeret en anden enhed, ønsker man at give personerne adgang låser man døren op til opgangen med et enkelt tryk på en knap.

De fleste nye systemer har kun en enhed installeret ved døren til opgangen, denne kan så kommunikere med Deres mobiltelefon, på den måde lettes installations omfanget og systemet kan benyttes selv hvis man ikke er tilstede.

Systemet er godt til at holde ubudne gæster helt ude af en opgang.

Har man et parcelhus eller villa, hvor man har en port ud til vejen, kan man med fordel også få installeret et port telefon system, så er det f.eks. porten man betjener i stedet for døren i en opgang..

Dør/port telefon systemerne findes med og uden kamera. Vælger man et system med kamera er det muligt at se de personer ønsker adgang uden at personerne kan se Dem.