Dimke security - kontakt

Tågesikring

Tågesikring, Røgkanon, kært barn har mange navne.

Tågesikring er i mange tilfælde et rigtig godt supplement til alarmen.

Daniel Dimke udtaler "Tågesikring er nok det eneste på markedet som rent faktisk kan stoppe en tyv. DIMKE Security har i flere tilfælde fået nye kunder som var plaget af indbrud på trods af de havde et alarmsystem installeret, her valgte vi så at supplere med tågesikring og resultatet blev at indbruddene stoppede.". Typisk er det efter ca. 20 sek. tågeproduktion i et lokale, stort set umuligt at orientere sig. (se video nedenunder)

Skal det gøres ekstra ubehageligt for tyven, kan man installere en lampe som afgiver et meget kraftigt blinkende lys, det sammen med tågen gør orientering fuldstændig umuligt.

Ønskes yderligere sikring kan alarm, tågesikring og blitzlampe kombineres med det som vi kalder en "lydmur". Dette er en helt speciel højtaler sirene, som i kombinationen med blitzblink vil gøre de fleste mennesker fysisk dårlige og derved ude af stand til at forlade området inden politiet er nået frem.

Tågesikring optræder sjældent uden et alarmsystem. Dette skyldes at alarmsystemet sørger for til-og frakoblingen af tågesikringen også. Derved styres hele systemet fra et sted.

Mange tror at tågesikring er forbeholdt virksomheder og butikker, dette er dog ikke korrekt. Det er stadig mest udbredt hos virksomheder, kontorer og butikker, men der findes tågesikring som er specielt udviklet til private hjem, så det passer ind de fleste steder i et smukt design, og det er muligt at bestemme farven, hvis man da ikke i stedet vælger at lave det som skjult installation hvor man ikke kan se hvor og om der er installeret tågesikring.

Er De interesseret i tågesikring kommer vi gerne ud og laver en demonstration med tågekanon, så De kan se hvor effektivt det vil være i netop Deres virksomhed, butik eller hjem.