Dimke security - kontakt

Alarm

Alarm, tyverialarm eller indbrudsalarm, kært barn har mange navne. Engang var det sådan, at Det Kriminalpræventive Råd og politiet ikke anbefalede at man installerede en alarm i sit hjem, de tider er forbi. I dag anbefales det begges steder fra at man får installeret en alarm i sit hjem, ja der er endda et forslag oppe om at det ved lov skal gøres obligatorisk at der ved opførsel af nye hus skal installeres en alarm. Grunden hertil er naturligvis at afholde de mindst modige tyve fra at begå indbrud, vores verden har desværre ændret sig i negativ retning på dette område.

Eftersom De har valgt at besøge vores side, må det formodes at De ikke er enig i dette udsagn: "En alarm hjælper ikke, indbrudstyvene er ligeglade og vagten kommer først 1 time efter tyven er gået". Det er desværre et udsagn vi ofte bliver præsenteret for, og korrekt er det bestemt ikke.

Et alarmskilt fra et seriøst alarmfirma har altid en præventiv effekt, og de fleste indbrudstyve vil vælge at gå videre til et hus uden alarm. Der er naturligvis visse typer af tyve der ikke lader sig stoppe af en alarm alene. Alligevel ved disse tyve også at så snart de går ind igangsættes en eller anden form for sikkerhedssystem, så tiden til at gennemrode skuffer og lede efter værdier er der ikke.

Skulle indbruddet så ske alligevel, så kan der ske flere ting.
Mange kunder vælger at vores kontrolcentral automatisk sender en vagt til adressen, når alarmen går. Den nærmeste vagt vil køre til stedet og afsikre adressen, skulle der være sket et indbrud, sørger vagten for at sikkerheden på stedet reetableres og evt. knuste ruder afdækkes således man i vintervejr ikke får huset fuldt med sne og slud.

Med vores nye alarm, iConnect 2-way, som fås med indbygget kamera i sensoren, giver det helt nye muligheder for hurtig reaktion. Når alarmen går modtager vores kontrolcentral som altid dato om hvor og hvilken sensor der er gået alarm fra, det nye er at de også modtager en fotoserie fra fotosensorerne. Operatøren på vores kontrolcentral kan således se om der er ubudne gæster på adressen, er der det, så kontakter de politiet på en direkte linje., som i de fleste tilfælde vil vælge at kører til adressen. Samtidig kan De selv modtage alarmen og fotoserien via Deres app på Deres smartphone."Lige meget hvilken løsning De vælger, så leverer DIMKE Security kvalitet. Og husk at ærgrelse over dårlig kvalitet, huskes længe efter glæden over lav pris er glemt. "