Dimke security - kontakt

Adgangskontrol

Adgangskontrolsystemer benyttes primært til at holde styr på folk; hvem har adgang hvor og hvornår.. Det er mest på virksomheder, kontorer og offentlige bygninger hvor adgangskontrolsystemet har sin berettigelse, systemet De fleste alarmsystemer har dele af den teknik som kendes fra adgangskontrolsystemer indbygget – og nogle gange er dette nok. Har man mange døre og områder hvor man ønsker at kontrollere adgangen, så kan det være nødvendigt med et adgangskontrolsystem, som har langt større muligheder.

For at få adgang til et område har man typisk en nøglebrik, et nøglekort på størrelse med et kreditkort eller en pinkode. Nogen vælger systemer som kan aflæse fingeraftryk eller øjets iris.. Det nyeste er at benytte brugerens smartphone til at give adgang med, dette gøres hvis telefonen har NFC (Near Field Communication) indbygget, således bliver man fri for at bære rundt på en nøglebrik o.l.

Så ønsker De at holde styr på f.eks. Deres medarbejdere eller vide hvem der kommer og går udenfor normal arbejdstid, begrænse adgang til lokaler i bestemte tidsrum, lave tidsregistrering eller måske som betalingsmiddel i virksomheden, så kan et adgangskontrolsystem være løsningen for Dem.

Mulighederne er mange med et adgangskontrolsystem og systemet kan bl.a. med fordel kombineres med video-overvågning og alarmsystemer.

Systemerne kan typisk udbygges til at styre og kontrollere et uendeligt antal områder og brugere.

Adgangskontrol findes også i en mindre og simplere udgave, hvor man måske ønsker at benytte en simpel kortlæser/pinkode tastatur til åbning af en dør, dette er en mere udbredt løsning i mindre virksomheder og private hjem hvor der er knap så mange brugere tilknyttet.