Dimke security - kontakt

Om Dimke Security

DIMKE Security er et landsdækkende sikkerhedsfirma. Vi er "ung" i den forstand at selve virksomheden DIMKE Security kun har eksisteret siden 2010, dette er dog ikke ensbetydende med at vi ikke har forstand eller erfaring med det vi laver, tvært imod.

Sikringstekniker og indehaver Daniel Dimke har selv 15 års koncentreret erfaring fra sikkerhedsbranchen med alt inden service og installation af alarm, videoovervågning, tågesikring, adgangskontrol og dør/porttelefon.

Vi henvender os til alle, fra små privatkunder til store erhvervs og kædekunder. Fordi vi ikke er en de store virksomheder indenfor branchen, har vi også mindre udgifter, dette gør at vi kan holde vores priser på et rimeligt niveau hvor alle kan være med, og det er selvom vi kun beskæftiger os med udstyr af en vis kvalitet. Vi har rødder i den jyske muld og kvalitet og godt håndværk er en naturlig ting for os.


Vi dækker hele Danmark 24/7 365.


Vi sælger ikke udstyr som man ellers ofte ser tilbudt på mange webshops og i forskellige byggemarkeder. Det kunne vi sagtens vælge at gøre, men vi vil holde vores service og produkter på et vist kvalitetsniveau, hvor vi føler, at vi kan lægge navn til det vi sælger, installerer og efterfølgende servicerer.


I DIMKE Security elsker vi at levere rigtig god kundeservice, og vores mål er at De føler Dem som den vigtigste kunde i DIMKE Security.


Vi er ISO 9001 certificeret, herunder vore certifikat: